Kozijnen vervangen

Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van uw kozijnen voor kunststof kozijnen

Het vervangen van houten kozijnen voor kunststof kozijnen verbetert de energie-efficiëntie, veiligheid en uitstraling van uw woning. Nieuwe kunststof kozijnen verlagen uw energiekosten en verhogen de waarde van uw huis. Met professionele montage en diverse stijlen is dit een slimme investering.

Omschrijving

Voordelen van houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

 

Het vervangen van bijvoorbeeld een houten raamkozijn kozijnen door bijvoorbeeld een kunststof raamkozijn biedt tal van voordelen:

  1. Onderhoudsvriendelijk: Kunststof kozijnen vereisen weinig onderhoud. Ze hoeven niet geschilderd te worden en zijn bestand tegen weersinvloeden.
  2. Duurzaamheid: Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen rotting, vervorming en verkleuring.
  3. Isolatie: Kunststof kozijnen bieden uitstekende thermische en geluidsisolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.
  4. Veiligheid: Moderne kunststof kozijnen zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsopties, wat de inbraakveiligheid van uw woning verhoogt.
  5. Subsidie Kozijnen: Door te kiezen voor kunststof kozijnen kunt u mogelijk gebruikmaken van subsidie voor kunststof kozijnen, wat de kosten nog verder verlaagt.
  6. Kosteneffectief: Hoewel de initiële investering vergelijkbaar kan zijn met houten kozijnen, besparen kunststof kozijnen op lange termijn kosten dankzij hun onderhoudsvriendelijkheid en energie-efficiëntie.
  7. Professionele Montage Kozijnen: Door te kiezen voor kunststof kozijnen inclusief professionele montage wordt u verzekerd dat uw nieuwe kozijnen perfect passen en optimaal functioneren.

Kies voor kunststof kozijnen en geniet van een duurzame, veilige en kosteneffectieve oplossing voor uw woning. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden van subsidie kozijnen!

Kosten

Opbouw kosten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

Het vervangen van kozijnen is een waardevolle investering in uw woning. Bij het overwegen van de kosten voor kozijnen vervangen, zijn er verschillende factoren die de totale prijs kunnen beïnvloeden.

Wat invloed heeft op de prijs:

Materiaal kosten van kunststof kozijnen per soort kozijn: 

Soort kozijn Oppervlakte Gem. prijs (incl. btw en HR++ glas) zonder montage
Kunststof vast raam
1 m²
€400,- tot €500,-
Kunststof draaikiep raam
1 m²
€550,- tot €650,-
Kunststof tuindeuren
1,5m x 2,2m
€2.000,- tot €2.400,-
Kunststof voordeur
1m x 2,2m
€2.000,- tot €4.000,-
Kunststof achterdeur
0,9m x 2,2m
€1.300,- tot €1.600,-
Kunststof schuifpui
2,5m x 2.2m
€2.800,- tot €3.200-

Als u kozijnen wilt laten plaatsen zult u rekening moeten houden met ongeveer het dubbele aan kosten van het materiaal. Als vuistregel kost montage ongeveer evenveel als de kozijnen zelf. Materiaal kost ongeveer 40%, montage 40%, afvoeren vuil 10% en overig 10%. Bekijk hieronder wat kozijnen kosten inclusief het laten plaatsen.

Kosten vervangen kozijnen door kunststof kozijnen:

Soort kozijn Oppervlakte Gem. prijs (incl. btw, HR++ glas en plaatsen)*
Kunststof vast raam
1 m²
€800,- tot €1000,-
Kunststof draaikiep raam
1 m²
€1.000,- tot €1.100,-
Kunststof tuindeuren
1,5m x 2,2m
Vanaf €4.000,-
Kunststof voordeur
1m x 2,2m
Vanaf €3.500,-
Kunststof achterdeur
0,9m x 2,2m
Vanaf €2.000,-
Kunststof schuifpui
2,5m x 2.2m
Vanaf €5.000,-
Kunststof kozijnen
20 m² (gemiddeld huis)
€15.000,- tot €40.000,-

*Monteren kozijnen, afwerking en afvoeren oude kozijnen.

Bij Bouwadvies XXL bieden we transparante prijzen en een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste kozijnen voor uw budget en zorgen voor een vakkundige installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of stel uw kozijnen meteen samen en ontdek de mogelijkheden om uw houten kozijnen te vervangen door hoogwaardige kunststof kozijnen.

Stappenplan

Stappenplan voor het vervangen van uw kozijnen

Het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen is een investering die uw woning energie-efficiënter, veiliger en onderhoudsvriendelijker maakt. Hier is een eenvoudig stappenplan om u te helpen bij dit proces:

1. Offerte Aanvragen of Kozijnen Samenstellen

Begin met het aanvragen van een vrijblijvende offerte of gebruik onze configurator om uw kunststof kozijnen samen te stellen. Kies de stijl, kleur en afwerking die perfect bij uw woning passen.

2. Inmeten bij de Klant Thuis

Onze ervaren monteurs komen bij u thuis om de exacte maten van uw kozijnen op te nemen. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een probleemloze montage.

3. Eventuele Aanpassingen

Op basis van de inmeting kunnen er aanpassingen worden gedaan aan de geconfigureerde kozijnen om te zorgen dat alles perfect aansluit bij uw wensen en de specificaties van uw woning.

4. Bestelling bij de Fabriek

Zodra de definitieve maten en specificaties zijn vastgesteld, worden uw kunststof kozijnen besteld bij de fabriek. Hier worden ze op maat gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

5. Montagedatum Inplannen

Nadat de kozijnen zijn geproduceerd, plannen we samen met u een geschikte datum voor de montage. Onze professionele monteurs zorgen voor een vakkundige en snelle installatie.

6. Garantie en Service

Na de montage ontvangt u garantie op uw nieuwe kunststof kozijnen. Mocht u in de toekomst service nodig hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of stel uw kozijnen samen in onze configurator. Laat ons u helpen bij de overstap naar duurzame, veilige en onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen.

Recensies

Hoe anderen de samenwerking met ons hebben ervaren

Goede communicatie

Kozijnen bij Bouwadvies aangeschaft. Ik vond het spannend om een bedrijf te vinden omdat het toch om veel geld gaat. Maar het contact was zo fijn dat ik al snel overtuigd was om het door Bouwadvies te laten doen.

Dit heeft goed uitgepakt. Ik ben super blij met de kozijnen en de montage. Het contact met bouwadvies verliep ook soepel en er werd tevens goed naar mijn wensen geluisterd. De mannen die hier waren zijn vriendelijk en gingen netjes te werk. Top!

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Tot in de puntjes geregeld

Klein huis met veel kinderen was een probleem. Hiervoor een oplossing gezocht om meer ruimte te creëren. Toen hebben wij voor een nokverhoging als oplossing gekozen. 

Deze hebben wij door bouwadvies laten plaatsen. Die verzorgen alles tot in de puntjes. Van bouwtekening t/m vergunning aanvraag. 

Bouwadvies werkt in teamverband waardoor zij ook super snel klaar zijn. Ze luisterde tevens goed naar onze wensen.

We hebben nu lekker de ruimte die we nodig hadden voor een extra slaapkamer en badkamer. Met nog een prachtig uitzicht ook.

 

Kwaliteit & betrouwbaar

Wij hadden nieuwe kozijnen nodig voor ons huis. Dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om dit voor ons te regelen.

Wij kwamen bij Bouwadvies uit en het contact met onze adviseur verliep goed. We kregen advies op maat voor de wensen die wij hadden. 

De plaatsing ging snel en volgens de afspraken die we gemaakt hadden. De kwaliteit is top en het ziet er prachtig uit. Wij zijn zeker tevreden over het werk dat Bouwadvies geleverd heeft. Hartelijk dank mike!

Vragen?

Wilt u meer weten of heeft u onze hulp nodig bij uw aanvraag?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341-840301 of stuur een mail naar info@bouwadviesxxl.nl.

Meteen een offerte aanvragen?

Klik dan op 1 van de knoppen hieronder

Dakkapel bouwadvies xxl