Kunststof kozijnen inclusief montage

Bij ons kunt u terecht voor kunststof kozijnen te laten plaatsen

Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze voor uw woning vanwege hun duurzaamheid, isolerende eigenschappen en onderhoudsvriendelijkheid. Bij Bouwadvies XXL bieden wij hoogwaardige kunststof kozijnen inclusief montage aan.

Kozijnen laten plaatsen

Het laten plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen is een uitstekende manier om uw woning te verbeteren. Bij Bouwadvies XXL bieden we een breed scala aan kozijnen en zorgen we voor professionele montage, zodat u kunt genieten van de vele voordelen die nieuwe kozijnen bieden.

Waarom nieuwe kozijnen laten plaatsen?

  1. Verbeterde Isolatie: Moderne kozijnen verbeteren de thermische en geluidsisolatie van uw woning. Dit zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten.

  2. Verhoogde Veiligheid: Nieuwe kozijnen zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsopties, waardoor uw woning beter beschermd is tegen inbraak.

  3. Onderhoudsvriendelijk: Materialen zoals kunststof zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Ze vereisen geen schilderwerk en zijn bestand tegen weersinvloeden.

  4. Esthetische Verfraaiing: Nieuwe kozijnen kunnen de uitstraling van uw woning aanzienlijk verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, passend bij de architectuur van uw huis.

Bij Bouwadvies XXL zorgen onze ervaren monteurs voor een zorgvuldige en efficiënte plaatsing van uw kozijnen. We beginnen met een nauwkeurige meting en adviseren u over de beste opties voor uw situatie. Vervolgens zorgen we voor een professionele installatie, waarbij we aandacht besteden aan elk detail om ervoor te zorgen dat uw nieuwe kozijnen perfect passen en optimaal presteren.

Neem contact op met Bouwadvies XXL voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies. Laat ons u helpen om uw woning te verbeteren met hoogwaardige kozijnen en vakkundige montage.

Ook kunt u direct uw kozijnen zelf samen stellen in onze kozijnen configurator.

Kosten kunststof kozijnen inclusief montage

Het laten plaatsen van kozijnen is een slimme investering voor uw woning, maar wat zijn de kosten? Bij Bouwadvies XXL bieden we transparante en betaalbare prijzen voor het laten plaatsen van kozijnen. 

Wat invloed heeft op de prijs:

De prijs voor kunststof kozijnen inclusief het monteren: 

Soort kozijn Oppervlakte Gem. prijs (incl. btw, HR++ glas en montage)*
Kunststof vast raam
1 m²
€800,- tot €1000,-
Kunststof draaikiep raam
1 m²
€1.000,- tot €1.100,-
Kunststof tuindeuren
1,5m x 2,2m
Vanaf €4.000,-
Kunststof voordeur
1m x 2,2m
Vanaf €3.500,-
Kunststof achterdeur
0,9m x 2,2m
Vanaf €2.000,-
Kunststof schuifpui
2,5m x 2.2m
Vanaf €5.000,-
Kunststof kozijnen
20 m² (gemiddeld huis)
€15.000,- tot €40.000,-

*Monteren kozijnen, afwerking en afvoeren oude kozijnen.

Hierbij bedraagt het materiaal ongeveer 40%  van de kosten en de arbeid ook ongeveer 40%. Afvoeren vuil en overige kosten zijn goed voor de laatste 20% van de kosten.

Bij Bouwadvies XXL zorgen wij voor een gedetailleerde kostenraming en werken we met duidelijke prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze ervaren monteurs zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing, waardoor u direct kunt profiteren van de verbeterde isolatie en esthetiek van uw woning.

*Monteren kozijnen, afwerking en afvoeren oude kozijnen.

Voordelen

Voordelen kozijnen inclusief montage

Het laten monteren van kozijnen door professionals biedt talloze voordelen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom u voor professionele montage zou moeten kiezen:

Bij Bouwadvies XXL staan onze ervaren monteurs klaar om uw kozijnen vakkundig te monteren, zodat u kunt profiteren van al deze voordelen.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en deskundig advies over het laten monteren van uw nieuwe kozijnen. Ook kun je informatie vinden op onze andere pagina’s zoals kunststof kozijnen, subsidie kunststof kozijnen en kozijnen vervangen.

Recensies

Hoe anderen de samenwerking met ons hebben ervaren

Goede communicatie

Kozijnen bij Bouwadvies aangeschaft. Ik vond het spannend om een bedrijf te vinden omdat het toch om veel geld gaat. Maar het contact was zo fijn dat ik al snel overtuigd was om het door Bouwadvies te laten doen.

Dit heeft goed uitgepakt. Ik ben super blij met de kozijnen en de montage. Het contact met bouwadvies verliep ook soepel en er werd tevens goed naar mijn wensen geluisterd. De mannen die hier waren zijn vriendelijk en gingen netjes te werk. Top!

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Tot in de puntjes geregeld

Klein huis met veel kinderen was een probleem. Hiervoor een oplossing gezocht om meer ruimte te creëren. Toen hebben wij voor een nokverhoging als oplossing gekozen. 

Deze hebben wij door bouwadvies laten plaatsen. Die verzorgen alles tot in de puntjes. Van bouwtekening t/m vergunning aanvraag. 

Bouwadvies werkt in teamverband waardoor zij ook super snel klaar zijn. Ze luisterde tevens goed naar onze wensen.

We hebben nu lekker de ruimte die we nodig hadden voor een extra slaapkamer en badkamer. Met nog een prachtig uitzicht ook.

 

Kwaliteit & betrouwbaar

Wij hadden nieuwe kozijnen nodig voor ons huis. Dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om dit voor ons te regelen.

Wij kwamen bij Bouwadvies uit en het contact met onze adviseur verliep goed. We kregen advies op maat voor de wensen die wij hadden. 

De plaatsing ging snel en volgens de afspraken die we gemaakt hadden. De kwaliteit is top en het ziet er prachtig uit. Wij zijn zeker tevreden over het werk dat Bouwadvies geleverd heeft. Hartelijk dank mike!

Vragen?

Wilt u meer weten of heeft u onze hulp nodig bij uw aanvraag?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341-840301 of stuur een mail naar info@bouwadviesxxl.nl.

Meteen een offerte aanvragen?

Klik dan op 1 van de knoppen hieronder

Dakkapel bouwadvies xxl