Nieuwe kunststof kozijnen

Bekijk hier hoe wij u kunnen helpen met nieuwe kozijnen.

Kunststof-kozijnen geven u niet alleen de mogelijkheid uw huis een uniek voorkomen te geven m.b.v. aan de bouwstijl aangepaste elementen. In alle denkbare vormen en van klassiek wit tot een groot aantal kleur- en houttinten maken zij het mogelijk uw individuele ideeën te verwezenlijken.

Behalve dat kunststof kozijnen goed functioneren en een lange levensduur hebben, zijn ze ook milieu vriendelijk. Waardevast, zuinig met energie en grondstoffen, helpen ze u de kosten voor verwarming te verminderen, reduceren ze de geluidsoverlast en ontzien ze de natuur en uw portemonnee.

Van de permanente RAL-kwaliteitswaarborg, die een uitstekende kwaliteit van de constructie, de fabricage en het functioneren van het profiel garandeert is het slechts een kleine stap naar uw voorkeur voor een profiel met een aanslag systeem of met een middendichting systeem.
De uitvoering van beide is excellent met ontwatering via het raam en vleugelprofiel. Een onderverdeling van het kozijn m.b.v. tussenstijlen is zowel aan binnen- als buitenzijde mogelijk.

Compromisloze kwaliteit tot in het laatste detail, hierdoor onderscheidt zich ook het technisch volmaakte beslag.
Veiligheidsonderdelen van een toonaangevende fabrikant, die worden gebruikt voor de standaard draai- en kantelbeslagen en voor de beveiligingssystemen tegen inbraak.

Een van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om de maten van de kunststof kozijnen inclusief montage op te meten en u te helpen bij het maken van uw keuze.

kunststof kozijn bouwadvies xxl

Voordelen kunststof kozijnen

Weinig onderhoud nodig met kunststof kozijnen

kunststof kozijn bouwadvies xxl

Voorgaande projecten

Krijg een idee hoe uw nieuwe kozijnen eruit komen te zien

Recensies

Hoe anderen de samenwerking met ons hebben ervaren

Goede communicatie

Kozijnen bij Bouwadvies aangeschaft. Ik vond het spannend om een bedrijf te vinden omdat het toch om veel geld gaat. Maar het contact was zo fijn dat ik al snel overtuigd was om het door Bouwadvies te laten doen.

Dit heeft goed uitgepakt. Ik ben super blij met de kozijnen en de montage. Het contact met bouwadvies verliep ook soepel en er werd tevens goed naar mijn wensen geluisterd. De mannen die hier waren zijn vriendelijk en gingen netjes te werk. Top!

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Tot in de puntjes geregeld

Klein huis met veel kinderen was een probleem. Hiervoor een oplossing gezocht om meer ruimte te creëren. Toen hebben wij voor een nokverhoging als oplossing gekozen. 

Deze hebben wij door bouwadvies laten plaatsen. Die verzorgen alles tot in de puntjes. Van bouwtekening t/m vergunning aanvraag. 

Bouwadvies werkt in teamverband waardoor zij ook super snel klaar zijn. Ze luisterde tevens goed naar onze wensen.

We hebben nu lekker de ruimte die we nodig hadden voor een extra slaapkamer en badkamer. Met nog een prachtig uitzicht ook.

 

Kwaliteit & betrouwbaar

Wij hadden nieuwe kozijnen nodig voor ons huis. Dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om dit voor ons te regelen.

Wij kwamen bij Bouwadvies uit en het contact met onze adviseur verliep goed. We kregen advies op maat voor de wensen die wij hadden. 

De plaatsing ging snel en volgens de afspraken die we gemaakt hadden. De kwaliteit is top en het ziet er prachtig uit. Wij zijn zeker tevreden over het werk dat Bouwadvies geleverd heeft. Hartelijk dank mike!

Vragen?

Wilt u meer weten of heeft u onze hulp nodig bij uw aanvraag?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341-840301 of stuur een mail naar info@bouwadviesxxl.nl.

Meteen een offerte aanvragen?

Klik dan op 1 van de knoppen hieronder

Dakkapel bouwadvies xxl