Dakkapel plaatsen kosten

Een dakkapel laten plaatsen kost ongeveer €6.500 tot €11.000.

Ontdek de essentiële kosten van het plaatsen van een prefab kunststof dakkapel en hoe deze uw budget kunnen beïnvloeden. Leer meer over de factoren die de prijs bepalen, zoals materiaalkeuze, type kozijnen, afmetingen en installatiekosten, zodat u goed voorbereid bent op uw renovatieplannen.

Kosten

Een aantal modellen kunststof dakkapellen met de prijzen

Bij BouwadviesXXL bieden we een dakkapellen op maat in verschillende afmetingen, zorgvuldig ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu extra ruimte wilt creëren voor een zolderkamer of meer natuurlijk licht in uw huis wilt brengen, onze dakkapellen zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen. De prijzen beginnen bij een vanaf prijs, afhankelijk van de grootte en specificaties van de dakkapel die het beste bij uw woning past. Ontwerp uw dakkapel volledig naar wens met onze dakkapel configurator.

Dakkapel kosten 2,5 meter
Kosten dakkapel 4 meter
Maat & indeling Kosten dakkapel Configureer dakkapel

2,5m dakkapel →

1 draaikiep raam & 1 vast raam

Kunststof vanaf €6.500,-

Houtlook vanaf €6.900,-

2,7m dakkapel →

1 draaikiep raam & 1 vast raam

Kunststof vanaf €6.850,-

Houtlook vanaf €7.250,-

3,0m 

1 draaikiep raam & 2 vaste ramen

Kunststof vanaf €7.250,-

Houtlook vanaf €7.680,-

3,5m 

2 draaikiep ramen & 1 vast raam

Kunststof vanaf €7.750,-

Houtlook vanaf €8.250,-

4,0m 

2 draaikiep ramen & 2 vaste ramen

Kunststof vanaf €8.200,-

Houtlook vanaf €8.800,-

4,5m 

2 draaikiep ramen & 2 vaste ramen

Kunststof vanaf €8.700,-

Houtlook vanaf €9.300,-

5,0m 

3 draaikiep ramen & 2 vaste ramen

Kunststof vanaf €9.500,-

Houtlook vanaf €10.300,-

2,5 meter prefab dakkapel

2,5m 

1 draaikiep raam & 1 vast raam

Kunststof vanaf €6.500,-

Houtlook vanaf €6.900,-

2,7 meter prefab dakkapel

2,7m

1 draaikiep raam & 1 vast raam

Kunststof vanaf €6.850,-

Houtlook vanaf €7.250,-

3 meter prefab dakkapel

3,0m 

1 draaikiep raam & 1 vast raam

Kunststof vanaf €7.250,-

Houtlook vanaf €7.680,-

3,5 meter prefab dakkapel

3,5m 

2 draaikiep ramen & 1 vast raam

Kunststof vanaf €7.750,-

Houtlook vanaf €8.250,-

4 meter prefab dakkapel

4,0m 

2 draaikiep ramen & 2 vaste ramen

Kunststof vanaf €8.200,-

Houtlook vanaf €8.800,-

4,5 meter prefab dakkapel

4,5m 

2 draaikiep ramen & 2 vaste ramen

Kunststof vanaf €8.700,-

Houtlook vanaf €9.300,-

5 meter prefab dakkapel

5,0m 

3 draaikiep ramen & 2 vaste ramen

Kunststof vanaf €9.500,-

Houtlook vanaf €10.300,-

Opbouw kosten

Er zijn verschillende factoren die de prijs van een dakkapel beïnvloeden

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel kunnen uit verschillende componenten bestaan.  Hier is een overzicht van waar deze kosten typisch uit kunnen bestaan:

Hulp bij aanvragen vergunning dakkapel nodig?

Veel van onze klanten vinden de vergunningsaanvraag een vervelend proces. Daarom kun je het aanvragen van de benodigde vergunning door ons laten doen. Voor rond de €650,- nemen wij dit van je over. De kosten hiervan hangen af van heet type woning en dakkapel.

Wat is een casco oplevering?

Bij een casco oplevering krijgt u een dakkapel die wind- en waterdicht is, maar waarbij de binnenzijde nog niet is afgewerkt. Dit betekent dat u zelf de verdere afwerking kunt verzorgen naar uw eigen wensen en budget. Bij bouwadvies wordt alles tot in de puntjes geregeld. De prijs die wij weergeven is een all-in prijs. Alleen de binnenafwerking en de vergunningsaanvraag vallen hier niet onder.

Meer informatie over kosten dakkapel

Zoals u ziet kunnen de exacte kosten variëren afhankelijk van de specifieke situatie, zoals de grootte en complexiteit van de dakkapel, de locatie, en de gekozen materialen en opties. 

Bij Bouwadvies XXL streven wij naar een transparante en volledige service, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of configureer zelf uw dakkapel. Ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe dakkapel!

Stappenplan

Stappenplan voor het plaatsen van uw dakkapel

Het plaatsen van een kunststof dakkapel door Bouwadvies XXL is een proces dat zorgvuldig gepland en uitgevoerd wordt. Dit stappenplan helpt je om inzicht te krijgen in de benodigde voorbereidingen, het installatieproces en de afwerking, zodat je optimaal kunt profiteren van je nieuwe dakkapel. Door de juiste stappen te volgen, zorgen we samen voor een vlotte installatie en een mooi eindresultaat.

1. Vergunning en Regulering.

Controleer of er een vergunning nodig is voor het plaatsen van een dakkapel volgens de regels van uw gemeente. BouwAdvies XXL kan u helpen bij het aanvragen van een vergunning voor uw dakkapel.

2. Ontwerp uw dakkapel.

Beslis over het ontwerp, de afmetingen en de specificaties van de kunststof dakkapel die het beste bij uw woning past. Dit kun je gemakkelijk in onze configurator bepalen. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en wij staan voor u klaar.

3. Vraag offerte aan.

Verstuur de geconfigureerde dakkapel gemakkelijk naar ons to als offerte aanvraag. Wij proberen dan zo snel mogelijk te laten weten wat het plaatsen van de dakkapel u gaat kosten.

4. Nameten.

Wanneer u akkoord bent met de offerte komen wij alles nog even netjes bij u nameten. Zodat we zeker weten dat de dakkapel keurig op uw dak past.

5. Productie van uw dakkapel.

Zodra de definitieve maten en specificaties zijn vastgesteld, wordt uw dakkapel geproduceerd. Deze wordt op maat gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

6. Dakkapel binnen 1 dag geplaatst.

Nadat de dakkapel is geproduceerd, plannen we samen met u een geschikte datum voor de plaatsing van de dakkapel. Onze professionele monteurs zorgen voor een vakkundige en snelle plaatsing. Wij kunnn uw dakkapel binnen 1 dag plaatsen.

7. Garantie en Service

Na de plaatsing ontvangt u garantie op uw nieuwe dakkapel. Mocht u in de toekomst service nodig hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of ontwerp uw dakkapel in onze configurator. 

Veel gestelde vragen

De kosten van een prefab dakkapel, inclusief plaatsing, variëren afhankelijk van de grootte, het materiaal, en de extra opties. Gemiddeld liggen de prijzen voor een prefab dakkapel tussen de €6.000 en €11.000. Voor een standaard dakkapel van 2,5 meter breed kun je rekenen op een prijs van ongeveer €6.000 tot €7.500, inclusief plaatsing.

Het is raadzaam om een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte offerte aan te vragen bij Bouwadvies XXL. Zodat wij een nauwkeurige prijsopgave op basis van jouw specifieke wensen en situatie kunnen maken. 

Bij Bouwadvies XXL zijn de kosten voor het plaatsen van de dakkapel altijd inbegrepen in de prijs. Je hoeft dus geen extra kosten te betalen voor de installatie zelf. Alle noodzakelijke werkzaamheden voor de plaatsing van de dakkapel zijn opgenomen in de offerteprijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Recensies

Hoe anderen de samenwerking met ons hebben ervaren

Goede communicatie

Kozijnen bij Bouwadvies aangeschaft. Ik vond het spannend om een bedrijf te vinden omdat het toch om veel geld gaat. Maar het contact was zo fijn dat ik al snel overtuigd was om het door Bouwadvies te laten doen.

Dit heeft goed uitgepakt. Ik ben super blij met de kozijnen en de montage. Het contact met bouwadvies verliep ook soepel en er werd tevens goed naar mijn wensen geluisterd. De mannen die hier waren zijn vriendelijk en gingen netjes te werk. Top!

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Tot in de puntjes geregeld

Klein huis met veel kinderen was een probleem. Hiervoor een oplossing gezocht om meer ruimte te creëren. Toen hebben wij voor een nokverhoging als oplossing gekozen. 

Deze hebben wij door bouwadvies laten plaatsen. Die verzorgen alles tot in de puntjes. Van bouwtekening t/m vergunning aanvraag. 

Bouwadvies werkt in teamverband waardoor zij ook super snel klaar zijn. Ze luisterde tevens goed naar onze wensen.

We hebben nu lekker de ruimte die we nodig hadden voor een extra slaapkamer en badkamer. Met nog een prachtig uitzicht ook.

 

Kwaliteit & betrouwbaar

Wij hadden nieuwe kozijnen nodig voor ons huis. Dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om dit voor ons te regelen.

Wij kwamen bij Bouwadvies uit en het contact met onze adviseur verliep goed. We kregen advies op maat voor de wensen die wij hadden. 

De plaatsing ging snel en volgens de afspraken die we gemaakt hadden. De kwaliteit is top en het ziet er prachtig uit. Wij zijn zeker tevreden over het werk dat Bouwadvies geleverd heeft. Hartelijk dank mike!

Vragen?

Wilt u meer weten of heeft u onze hulp nodig bij uw aanvraag?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341-840301 of stuur een mail naar info@bouwadviesxxl.nl.

Meteen een offerte aanvragen?

Klik dan op 1 van de knoppen hieronder

Dakkapel bouwadvies xxl